A SPRINGTIME PRELUDE

МОДА, FASHION, KENSOL, LAVANDER, LIFESTYLE, LOOK, OUTFITS

A SPRINGTIME PRELUDE

10.04.2019

 

Ей, така искам да ми минават дните… Лежерно, слънчево и усмихнато! Продължавам предходната публикация с още снимки от фотосесията с Deichmann и мисли за пролет, флорали и макси рокли…
Най-лесния начин да изразиш себе си или да намериш себе си, е да го направиш чрез модата!
__________
Леките романтични рокли са задължителни за пролетта. Свободните силуети и флоралните мотиви по тях също. Съчетанието им с кецове или с маратонки придава малко повече urban усещане.
_____________
В изграждането на личния стил детайлите са много важна част. Детайлите като подчертани рамене, балон-ръкави и къдри, вмъкната закачливо тук-там, носят усещане за женственост и нежност.
_____________
Флоралната открояваща се рокля е нещо наистина задължително, както за пролетния, така и за есенния гардероб.

Един от основните горещи акценти, които виждаме всяка пролет в стрийт визиите е контрастът на ярките цветове и пролетните пастели, но когато се съчетаят взаимно в една обща визия, това носи наистина добра емоционална хармония.
__________
В гардероба на всяка дама трябва да има поне един чифт обувки в наситен цвят като розов, жълт, син или зелен.
__________
Модерното докосване на денима стои страхотно в съчетание с цветен топ и спортни кецове, както и като връхна дреха с дълга копринена рокля за малко модерно, романтично усещане.
__________
Когато се загубиш някъде из сивотата на ежедневието си, само цветовете и флоралите могат да те пренесат далече от лошото време, всичко безцветно и скучните хора!

Dress H&M SS’19
Bag PARFOIS
Shoes DEICHMANN SS’19

Снимки: Ivan Kolovos

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
-->
Translate »

Pin It on Pinterest

Share This