Принцеси за ден

Принцеси за ден

10.10.2017

 

В сезона на тиквите си мечтая само за приказни неща. За една голяма омагьосана тиква, която да се превърне в сребърна каляска и да направи живота ни малко по-специален, Само за ден. И както казва Пепеляшка: „Дори и чудесата отнемат известно време”, така че не спирам да мечтая за нещо ново и магично. Като споменах “магично”, най-вероятно вече сте се запознали, ако не от предходния блог пост ТУК, то вече на живо, с най-новата приказна колекция на PANDORA x Disney. Тя включва забележителни, ръчно завършени бижута, вдъхновени от Мики Маус, Мини Маус и други емблематични Disney герои, които въвличат всяко пораснало момиче в света на магията и го вдъхновяват да изживее мечтите си. 

Да бъдеш или да не бъдеш принцеса?! Мисля, че си заслужава, ако е само за ден!….

За да представим колекцията по по-приятен начин, със Саня се вдъхновихме от любимата и на двете ни принцеса – Пепеляшка. Затова, за един ден си позволихме да помечтаем и да си представим, че сме съвременни принцеси! С маратонки, но с корони! Така или иначе, тя винаги ще бъде моята малка принцеса /без синя кръв, но с добро сърце/. След снимките с  PANDORA за Деня на майката, които бяха в началото на тази година, все повече ми харесва да включвам дъщеря си в подобни проекти, защото виждам как се променя тя и колко усмивки и носят, точно както влияят и на моето настроение – емоционално и цветно. 

Синият цвят винаги е  свързван с цвета на благородниците, синята кръв, принцове, принцеси, а от детството и с приказката Пепеляшка , която ни вдъхнови за днешния пост… Между другото, в новата колекция бижута PANDORA x Disney има няколко прекрасни талисмана свързани с филмчето “Пепеляшка” – корона, каляска, стъклена пантофка, стъкло Мурано – Цветът на Пепеляшка и роклята на Пепеляшка… Пипади-папади – пу!!!

Визия Мими: Рокля – H&M A/W’17

Визия Саня: Риза H&M A/W’17, дънки H&M

Бижута Disney | Pandora 

Локация: MEAT Gourmet Sandwiches and Burgers 

#DoSeeTheMagic

Снимки:  Kamelia Ilieva Photography

 

 


 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
-->
Translate »

Pin It on Pinterest

Share This