Един ден с Deichmann

Един ден с Deichmann

09.04.2019

 

Най-вероятно, ако следите социалните канали на блога ми, сте виждали някои от тези снимки, но днес публикувам повече информация за събитието организирано от Deichmann, което се случи преди две седмици…
Тази година Deichmann празнува 10 години Deichmann в България и по този повод те са решили да направят годината специална за всички жени. През месец март брандът стартира социална модна кампания, в който замисъл прожекторите са насочени към всяка жена, която иска да се почувства стилна, красива, желана и различна! Вдъхновени от отборната игра, немският бранд предизвика 10 блогъри, които да станат част от неговия "Стилен отбор" и от своя страна всеки от тях да вдъхнови и да даде възможност на една българска жена да преоткрие своя собствен стил, такъв, какъвто й подхожда. Да избере точните обувки, дрехи, прическа, грим, за да се почувства несравнима и ярка – като модна икона!
В месеца на жената заедно с Deichmann стартирахме тази кампания с желанието да подарим специално модно изживяване на една от моите последователки в Instagram, като с това ми се падна и честта да открия празничната кампания. Специалното изживяване, което подарихме на Диди – победителката от Играта, освен чифт нови обувки, разбира се, включваше един ден с мен, в който тя имаше възможност да се почувства център на вниманието и обгрижена от бюти професионалисти, а аз бях в ролята на стилист. Ето и как премина този ден: 

П О Д Г О Т О В К А Т А / П Р Е О Б Р А З Я В А Н Е Т О

С Диди имахме възможност да прекараме заедно един съботен ден, посветен на нея. Времето бе слънчево, настроението също, а денят като цяло бе много позитивен.За мен той започна с лежерна обиколка на пазара за цветя, тъй като идеята ми за тема на преживяването (и фотосесията, която следваше в края на деня) бе лежерен, цветен, пролетен пикник на лодка.
Срещата ни започна в салон за красота COCO, където се постараха прическата и гримът на Диди да бъдат в синхрон с цялостната ми идея за лежерност и женственост на визията. След това дойде ролята ми на стилист, в която трябваше да предложа избор нацялостна визия за фотосесията, съобразена с идеята за преоткриване на личния й стил. Постарах се да подбера няколко тематични тоалета, които според мен биха й допаднали като стил и усещане. За моя радост се оказа, че тя обожава рокли и хареса всички мои предложения. Спря се на три различни модела рокли, като най-много я впечатли нежността на дантелата. След глезенето в салона за красота, посетихме магазин на Deichmann, където Диди си избра супер стилни и много розови сандали за визията. А след селекцията на обувки се запътихме към едно много красиво място сред природата, на което се заредихме емоционално и се отпуснахме. Там направихме снимки и се посмяхме на воля. Фотографът ни беше страхотен и ни предлазположи много умело. 
Беше един типично женски ден, в който разбрах колко е важно да се чувстваме красиви в кожата си и да бъдем положителни в мислите си. В началото на деня бях много притеснена как ще протече срещата, дали ще си допаднем емоционално с Диди, но се оказа, че си имам "сродна душа", с която имаме толкова много любими неща, че в края на деня имах усещането, че я познавам от години.:)

Ф О Т О С Е С И Я Т А

Обувки DEICHMANN

Снимки :: Ivan Kolovos

 

 


 

1
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
MELODY JACOB
Guest

fashion and natural environment. The look is so cute
This is very nice,
How is the week going?
Thank you for sharing?

new post
https://www.melodyjacob.com/

-->
Translate »

Pin It on Pinterest

Share This