#DOЛято

#DOЛято

19.06.2017

 

Свежи витамини, тропически коктейли, цветове от рая, слънчеви зайчета, флорални мотиви и презареждане с енергия и емоции за лятото…. Всичко това може да откриете като мотиви под формата на сребърни талисмани в новата колекция на PANDORA  за лято 2017. Познавате вече любовта ми към тези бижута и с настоящия цветен пост се надявам да ви вдъхновя за нови приключения, пъстри мисли и тропическа екзотика към визията ви.

Нежните и очарователни пастелни цветове, с които е известна марката, този сезон са изместени от “палитрата на тропиците” като  перфектен контраст на сивото градскo ежедневие. Силата на цветовете носи характерни настроения, позитивни вибрации, хипнотична харизма и жизненост във всяко отношение. Бъдете дръзки и разнообразете стила си с “Лудо лято”, “Морски залез”, “Летен спомен”, “Закачливо фламинго” или “Звездно небе”.

Рокли, рокли, рокли, дълги рокли…. Само те са ми в главата, когато дойдат топлите дни. Удобни, свободни и ефирни. Точно като тази, която е най-новото ми попълнение в гардероба. Тя е от лятната капсулна колекция на Pepe Jeans London в колаборация с Andy Warhol. Обувките също са много важни през лятото, както и през всеки друг сезон, разбира се…. Симпатичните сандали със закачлив ток са голям хит и определено търсят внимание. Този модел сандали на INGILIZ е достатъчният щрих, който да направи една визия различна. 

 

Разгледайте всички нови предложения за лятото на сайта на PANDORA ТУК 

#Doлято #DoSummer #DoExplore

Визия 1 : Топ KENZOxH&M

Дънки H&M

Очила Clandestino Veneto

Сандали Ingiliz

Бижута PANDORA Summer ’17

PANDORA Пръстени AURA

Визия 2 : Рокля Pepe Jeans S/S’17

Очила Clandestino Veneto

Сандали Ingiliz

Бижута PANDORA Summer ’17

PANDORA Пръстени AURA

Снимки:  Kamelia Ilieva Photography

 

 


 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
-->
Translate »

Pin It on Pinterest

Share This