F L O R A L S

МОДА, FASHION, KENSOL, LAVANDER, LIFESTYLE, LOOK, OUTFITS

F L O R A L S

04.06.2019

Днес публикацията е много цветна и ухае на свежи божури и нежни рози. Знаете колко много харесвам флоралните мотиви и с каква емоция ме зареждат цветята, затова реших да споделя една от любимите ми визия напоследък  съчетание на спортни обувки, разкошна рокля и един чувствен аромат от божури и  листа от маргаритка на Jo Malone London. Всеки, който харесва актуалната тенденция на комбиниране на стилна рокля и кецове, ще му допадне визията, сигурна съм 🙂
Уханни цветя, нежни материи, рокли с флорали и романтични истории за пикници в същия десен… Роклята от поста е на български моден бранд, сътворена от млад и креативен дизайнер. Сезонната капсулна колекция Mademoiselle Credo by Ina Assa на Credo SS‘19 ме изненада много приятно с подбора на
силуети, цветове, елементи и форми при облеклата, вдъхновени от женствеността и любовта към удобството в ежедневието. Женствена, красива и много кокетна според мен като усещане колекция. Заслужава си да я разгледате!

Цветните аромати са фаворитите ми за пролет и лято, а ароматите на английския бранд Jo Malone са известни с тяхната уханна импресия от цветни акорди и любов към ботаниката. Peony& Blush Suede Cologne е луксозен и съблазнителен аромат от свежи цветя. Ароматът ми бе подарен на събитие на бюти бранда и въпреки че не е избиран лично от мен, той е попадение в 10-ката, според моите критерии за хубав аромат. Всеки, който обича нежни и ненатрапчиви, но запомнящи се и флиртуващи аромати ще бъде впечатлен от него.
Същността на  аромата е от изящно крехки божури в сладострастен цъфтеж. В състава му присъства сочна червена ябълка, сладострастен жасмин, роза и жълтоцветница. Чувствеността на аромата се усеща като мека велурена целувка. Според съпруга ми, този аромат му напомня за детството, когато е играл сред поляни и плодови дръвчета.

Визия:
Рокля Credo
Спортни обувки Converse
Шапка underthesun.bg

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
-->
Translate »

Pin It on Pinterest

Share This