Модни приключения с SHINE LITE / Част 1

Модни приключения с SHINE LITE / Част 1

12.01.2017

 

Някой ми беше казал, че възможно най-здравословната мания е модата! И е бил напълно прав! Модните мании при жените избиват най-често в обувките. Но при по-младите потребители тази зависимост се отклонява малко встрани и удря в модерните технологии.

Готови за блясък?!

В забързаното ежедневие, изпълнено с динамика, Alcatel провокира младите хора да преоткрият достъпността и удобството, като същевременно не прави компромис с добрия дизайн и актуалните тенденции в модата и технологиите. Само преди броени седмици Alcatel Mobile представи на българския пазар най-новия си стилен смартфон Alcatel SHINE LITE, който предлага иновативно, богато на функции изживяване. Смартфонът е с красив дизайн, комбиниращ метал и стъкло и притежаващ серия от екстри като скенер за пръстов отпечатък, предна светкавица и включени креативни приложения като Face Show.

Аз съм от “средната генерация” потребители, които използват телефона си за “говорене”, /много/снимане и ровене в интернет пространството. Не играя игри, не гледам филми и не чатя до безсъзнание, така че за хора като мен, най-важните неща като спецификации в един телефон са камерите и дисплея /освен дизайна/. Вградените функции за камерата на Alcatel SHINE LITE осигуряват лесно и висококачествено снимане. С предната си светкавица смартфонът прави ярко осветени селфита, а светкавицата на основната камера /13Mpxl/, осигурява най-натурално изглеждащата, балансирана светлина за снимки. Това са все важни неща за един блогър или любител на смартфон фотографията!

Ако искате да акцентирате на телефона си, лесно ще го постигнете с този, защото определено се откроява със симпатичен дизайн.

За да изглеждате като най-интересния човек на света, трябва да знаете какво ви харесва …

SHINE LITE е достъпен в два елегантни цвята : Prime Black и Satin Gold, представляващи достъпния лукс на пазара на смартфони. Цената му също влиза в тази категория, защото е под 200 евро. 

Характеристики:
5.0″ IPS дисплей, 1.3 GHz четириядрен процесор, 13 МP основна камера + 5 MP предна камера, Dragontrail glass защита от надраскване, снимане на видео клипчета в HD качество

Палто – Fornarina via Notosgalleries

Топ – I.L.M.N.E. via Notosgalleries

Публикацията е в партньорство с Alcatel Mobile

Снимки:  Kamelia Ilieva Photography

 

 


 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
-->
Translate »

Pin It on Pinterest

Share This